Bedrijfsmissie

Van Vaeck New Technologies (VVNT) is actief in het openbreken, herstellen, leveren en verhuizen van brandkasten, kluizen, kluisdeuren en ATM’s voor Belgische bankinstellingen, CIT-bedrijven, diamantairs en grote retailketens.

VVNT is gespecialiseerd in fysieke en elektronische beveiliging en in Cash Management oplossingen.

Van Vaeck New Technologies innoveert, realiseert baanbrekend werk en heeft zich weten te onderscheiden van andere ondernemingen door een onafhankelijke speler te zijn en te blijven, vrij van alle productexclusiviteit en dus objectiever dan de anderen.

“Onze producten staan in dienst van de veiligheid”

Bedrijfsvisie

Van Vaeck New Technologies wenst actief bij te dragen tot de harmonieuze ontwikkeling van alle stakeholders en van de maatschappij waarin het bedrijf evolueert. 

Het bedrijf bestaat uit een samenstelling van gevarieerde talenten, een combinatie die lijdt tot de ontwikkeling van nieuw potentieel. Wij streven naar de verdere ontwikkeling van alle betrokken partijen, het bedrijf en van de maatschappij waar het deel van uitmaakt. 

VVNT innoveert en realiseert baanbrekend werk. VVNT wist zich al zeer vroeg te onderscheiden door zich te positioneren als een onafhankelijke speler, vrij van alle productexclusiviteit: VVNT verzorgt de distributie en de verkoop van producten van verschillende merken en leveranciers.

Het zoeken naar een oplossing op maat, niet gebonden aan exclusiviteit, rekening houdend met de opgelegde normen, is een van de sleutels voor het succes van het bedrijf. VVNT speurt voortdurend naar nieuwe technologische ontwikkelingen, dit blijkt ook met de recente SmartWater-certificatie (exclusief voor België).

De behoeften van de klant zijn altijd de leidraad die we gebruiken voor het opstellen van onze offerte en het samenstellen van ons commercieel aanbod. Sinds zijn oprichting richt VVNT zijn focus op de verwachtingen van de klant. Wij zorgen voor een opvolging van de wensen en behoeften van de klant naarmate dat deze evolueren. Service is voor ons een essentieel concept, ons team maakt er een erezaak van om de klant te laten uitspreken, te helpen, te gidsen en te adviseren, vóór maar ook na de verkoop. Wij waken erover dat onze klanten hun producten ten volle kunnen benutten.

Onze bedrijfsfilosofie is eenvoudig: hier staan producten in dienst van de veiligheid, en niet omgekeerd.

Historiek

VVNT werd opgericht in 1926. Wij zijn een KMO die zich heeft toegelegd op fysieke beveiliging, meer bepaald de beveiliging voor de banksector. Het bedrijf werd in 1989 overgenomen door Patrice en Micheline Holvoet en telt een twintigtal medewerkers. Wij zijn vandaag vooral actief in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Onze techniekers worden intern opgeleid voor de diverse producten waarvoor ze interventies uitvoeren. Sommige techniekers hebben al meer dan 20 jaar ervaring en geven hun expertise stelselmatig door aan de jongere generatie.

VVNT is stichtend lid van Belgosafe, de nationale vakvereniging van fabrikanten, verdelers en service verleners voor waardebergingssystemen zoals kluizen, brandkasten en aanverwanten. De leden van Belgosafe zijn de fabrikanten en leveranciers van brandkasten op de Belgische markt. Zij ijveren voor de harmonisering van de normen en certificeringen op nationaal niveau.