Betaal oplossingen, veilige opslag en recyclage, kluizen

Sectoren

Industrie, verkoop, particulieren

Verkoop. Installatie. Herstelling 24/7.

Volledige service voor nieuwe en tweedehandse kluizen, ATM toestellen en meer

Retail

Opslag en recyclage snel en verbonden.

Wij stellen oplossingen op maat voor om het geldbeheer in uw bedrijf te automatiseren, een veilige opslag te voorzien en de waarden te recycleren.

HORECA

Geen kassaverschillen meer.

Veiligheid, hygiene, snelheid van handelen en tevreden klanten. Ontdek onze automatische betaalsystemen.

Front office oplossing Azkoyen Cashlogy POS 1500

Automatische kassa

Kassaverschillen behoren tot het verleden.

Verlaag uw kosten en verliezen.

Win meer tijd om u met uw klanten bezig te houden dankzij geautomatiseerde en beveiligde transacties

Welkom bij de veiligheid en klantenservice van de toekomst.

Kassa software

Met de 3GO POS software neemt u alles in handen. Echt alles.

Het HACCP beheer, het stockbeheer, het opmaken en opsturen van documenten naar de boekhoudings software of het toevoegen van een hotel-module. De 3GO POS software beheert uw verkooppunt van A tot Z.

Logiciel de caisse 3GO SOFT
Brandkoffer Nauta

De Kluizen

Veiligheid boven alles.

Krijg gemoedsrust door te kiezen voor een kluis.

Of het nu is voor de opslag van uw documenten of het beschermen van uw waarden en gegevens, uw goederen zijn beschermd tegen inbraak en/of brand.

Welkom op onze website

Maak kennis met ons bedrijf, onze missie, onze visie, onze waarden, onze producten, onze diensten, onze knowhow en vooral onze manier van aanpakken.

VVNT kan terugblikken op 90 jaar ervaring en heeft intussen een niet te omzeilen positie verworven in de beveiligingssector. Onze lokale aanwezigheid, onze snelheid van uitvoering en vooral het professionalisme van ons team overtuigen een steeds ruimere klantenkring met een zeer uiteenlopende samenstelling: van kmo’s op zoek naar een bescheiden bescherming tot de grote kleppers in de industrie die een extreme beveiliging eisen.

Wij zijn sinds 1926 onmiskenbaar aanwezig op het domein van beveiliging voor de banksector, de retailsector, diamantairs, CIT bedrijven, … Onze expertise, de kwaliteit van onze dienstverlening en de competenties van onze technici staan dagelijks ten dienste van de klant.

Ons uitgangspunt is de strijd tegen criminaliteit, van welke aard. De firma VVNT wordt erkend door de sector en geprezen voor onze reactiviteit. VVNT heeft altijd een oplossing op maat om de beveiligingsproblemen van uw bedrijf aan te pakken.

Zij vertrouwen op ons

BNP Paribas Fortis, Belfius, AXA, ING, Crelan, … Vele grote spelers in de banksector schenken ons hun volste vertrouwen. Het betreft nochtans een sector die zeer hoge eisen stelt aan hun leveranciers en veel waarde hecht aan veiligheid en professionalisme.

Deze grote namen hebben ons hun vertrouwen geschonken en blijven dat doen in de toekomst. Sommige bedrijven schenken ons hun vertrouwen al 90 jaar, zoals de Société Générale die intussen BNP Paribas Fortis is geworden, een trouwe partner en het beste bewijs voor het professionalisme van onze KMO.

Ons klantenbestand is zeer gevarieerd: van de grootdistributie tot de diamantsector, de bewakingssector en beveiligingsfirma’s. Hun vertrouwen ondersteunt onze reputatie. Wij danken hen daarvoor!

Als het goed is mag het ook gezegd worden en dit doen we vaak te weinig.

Deze morgen mochten wij één van uw werknemers ontvangen voor het herstellen van het slot van onze kluisdeu.

Wij zijn door deze man zeer goed geholpen. Hij was hier heel vroeg, wist onmiddellijk waar het probleem zat, is  voor ons naar Berchem gereden voor de reserve sleutel op te halen en voor de middag was de klus geklaard.

Als alles altijd zo vlot zou verlopen, dan was iedereen gelukkig.

Annemie P., Bank & Verzekeringen

Met dit mailtje willen we de technieker danken voor de supervlotte samenwerking vorige week in het kader van de slapende safes

’t is zeer leuk samenwerken met hem, altijd heel vlot, correct en vriendelijk.

PS een complimentje kan nooit kwaad hé

Nele D., Bank organisatie – SUPPORT zone West

Ik wou jullie nog even bedanken voor de fijne samenwerking.
Ondanks de soms wat moeilijkere situatie, vond ik ons contact zeer aangenaam, efficiënt en professioneel.

Dikke merci hiervoor en nog een goede verderzetting.

Annick J., Point Fort Fichet