DRS Pro 84 open

Brandkasten en kluizen

  • Bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak
  • Ontworpen om geld of andere waardestukken in te bewaren
  • Getest en gecertificeerd (ECB.S)
  • Standaard uitgerust met het oog op verankering in de vloer
  • Standaard uitgerust met niet-forceerbaar slot met dubbele baard
  • Legbord in de hoogte verstelbaar
  • EN 1143-1: Europese norm voor waardeberging. Eisen, classificatie en beproevingsmethoden voor de weerstand tegen inbraak
VVNT biedt een brede waaier van brandkasten en kluizen aan. Wij staan ook in voor de levering, de installatie en de verankering van de kluizen en brandkasten.

Bij de aankoop van een brandkast, een kluis of een safe heeft men in de eerste plaats de bescherming van waardevolle goederen en stukken voor ogen. Het doel kan zijn de opening en dus de toegang tot de ingesloten waarden te blokkeren voor onbevoegde personen, of de vernietiging van de inhoud bij brand te vertragen. De gewenste bescherming en het gewenste niveau van vertraging moeten dus afgewogen worden tegenover de te beschermen elementen én tegenover de omgeving en de hindernissen om de kluis of brandkast te bereiken.

De classificatie en het certificaat van een brandkast of kluis (anti-inbraak, brandwerend, afstortkluis, …) zijn bijzonder belangrijk voor uw verzekering. De kluis, brandkast, safe moet voldoen aan bepaalde normen en moet getest zijn door een organisme met EFSG-erkenning. Meer weten …

Hoe kies ik mijn kluis?

U bent een privépersoon en overweegt een brandkast, kluis, safe aan te schaffen. U weet echter niet goed wat u precies nodig hebt. U hebt vragen zoals: moeten privépersonen vandaag de dag nog een kluis in huis hebben? En als ik een kluis koop, waar gaan we die dan installeren? Is er geen risico dat ik dieven net lok omdat ik een kluis heb?

Wij hebben een antwoord op al uw vragen.